Menu Sluiten

Wat zijn de populairste schoenenmerken van het jaar?

Ieder jaar weer krijg je een lijstje als dat van ons met de populairste schoenenmerken van het jaar. Waarom? Veel mensen willen gewoon weten wat de belangrijkste trends op het gebied van mode zijn. En dat is niet zo vreemd omdat iedereen (oké bijna iedereen) er leuk bij wilt lopen en volgens de laatste mode. Maar wat zijn nu de populairste schoenenmerken van het land? Lees snel door.

De merken bekend onder groot publiek

Er zijn een hoop zeer populaire merken die onder groot publiek bekend zijn. Denk hierbij aan Nike, Adidas, New Balance en Puma. Dit zijn de absolute parels de parels van de schoenen. Deze merken zijn stuk voor stuk populair door de vooruitstrevende gedachte en de jarenlange geschiedenis in de schoenenbranche. De een is anders begonnen dan de ander. Bijvoorbeeld in Amerika of juist in Duitsland. Maar dat neemt niet weg dat ze allemaal populair zijn.

Veel bekende sporters, artiesten en andere bekendheden shinen met deze merken en komen v oor in commercials. Ze laten zich simpelweg strikken om de populariteit onder bijvoorbeeld jongeren nog meer te vergroten. En dat doen ze aardig goed als je het ons mag vragen.

De minder bekende merken

Er zijn ook een heleboel merken die nog niet zo bekend zijn onder het grote publiek. Dat komt doordat ze in die zin bijvoorbeeld minder geld hebben om grote artiesten te strikken voor commercials. En aan de andere kant omdat ze zich wellicht op een minder brede doelgroep richten en echt specifiek targetten. Dan is het vak al lastig om een grote meneer (of mevrouw) te worden in de wereld. Als je bijvoorbeeld op “Via Vai sneakers kopen” zoekt kom je minder webshops tegen dan wanneer je zoekt op “nike sneakers kopen”. Het assortiment en naam is minder groot. Maar dat neemt niet weg dat de minder bekende merken slechter zijn. Het tegendeel is waar zelfs.