Menu Sluiten

Strakke landelijke keuken

Sinds een jaar woon ik in een woonboerderij. Deze boerderij heb ik gekocht van een neef van me die er naar volle tevredenheid heeft gewoond. Hier op het platteland voel ik me thuis. Ik maak iedere dag een wandeling en geniet van de enorme vrijheid. Zelf heb ik altijd in de stad gewoond, maar dit bevalt me ook uitstekend. Qua interieur hou ik van een combinatie tussen strak en landelijk. Daarom was ik op zoek naar een strakke landelijke keuken. Deze vond ik hier. Wat een enorme keuze en wat werd ik goed geholpen. De verkoper die mij hielp was echt een vakman. Hij wist antwoord op al mijn vragen, maar was ook prettig in de omgang. Ik had niet het gevoel dat hij perse iets aan me wilde verkopen. Daar hou ik wel van. De strakke landelijke keuken die ik uiteindelijk kocht, voldeed aan al mijn wensen.

strakke landelijke keuken

Perfecte plaatje

Een strakke landelijke keuken ontbrak nog aan mijn woonboerderij. Nu ik deze heb, is het plaatje compleet. En wat geniet ik van mijn nieuwe huis. Vaak sta ik uren in de keuken en geniet ik van mijn nieuwe keuken. Door het raam heb ik een prachtig uitzicht over de landerijen. Op die momenten, dan geniet ik. Complimenten voor deze winkel. Prima bedrijf!