Menu Sluiten

Starten met wedden op voetbal

Van alle sporten waarop men wereldwijd geld kan inzetten, staat wedden op voetbal eenzaam aan de top. Voetbalweddenschappen zijn al bijna net zo oud als de sport zelf, en net als de sport heeft ook de wereld van wedden een enorme transitie doorgemaakt. Waar men vroeger vooral rondom een wedstrijd geld inzette op de uitkomst, vaak bij een lokaal gokkantoor, zo doen we dat tegenwoordig eigenlijk alleen nog bij online casino’s. Begin je met sportweddenschappen? Wij vertellen je hoe je geld kunt winnen met deze ’sport’. 

Wedden op voetbal: zekerheid bestaat niet 

Als we je iets kunnen vertellen uit onze eigen ervaring, dan is het wel dat zekerheid in het voetbal én wedden niet bestaat. Je denkt misschien: een wedstrijd is 11 tegen 11, er is altijd een ‘verwachte’ winnaar en doelpunten vallen ook altijd wel. Niks is minder waar. Wedden op voetbal kan ontzettend lastig zijn, mede door alle toevalligheden die gedurende 90 minuten kunnen plaatsvinden. Een rode kaart, een sneaky counter of blessures kunnen het verloop van de wedstrijd sterk beïnvloeden. Start je daarom met voetbalwedden? Dan is een goede voorbereiding zeker vereist. Zonder goed plan kom je niet ver in deze wereld. Weet je waar jouw kansen liggen?

Waar ga je op gokken?

Binnen het wedden op voetbal kan worden ingezet op tientallen weddenschappen per wedstrijd. Niet alleen de winnaar van de wedstrijd, maar ook het aantal corners, doelpunten en kaarten komt voorbij in het overzicht. Sterker nog, dit zijn vaak de leukste opties om op te gokken. Ben je nog relatief onbekend met de mogelijkheden? Kies dan niet direct voor de lastige markets om op te wedden, maar ga voor zekerheid. Naarmate je meer bekend raakt met het wedden op een voetbalwedstrijd, dan wordt het interessant om ‘nieuwe markets’ te ontdekken.