Menu Sluiten

Simpele personeelsplanning software

Steeds minder mensen maken gebruik van excel of papier om uren bij te houden of om een rooster te maken. De mensen die dit nog steeds gebruiken gooien kostbare uren weg aan het maken van deze roosters en het uitrekenen van de uren die er gemaakt worden. De personeelsplanning software zorgt ervoor dat je weinig tijd besteed aan het updaten van een rooster of de uren bewerken. In de app kunnen mensen zelf het rooster aanpassen. kan iemand niet werken op dat tijdstip en neemt er iemand over kan je dit simpel aanpassen zonder een heel excel bestand weer opnieuw te mailen.

Veel meer dan alleen personeelsplanning software

personeelsplanning software

Naast het maken en onderhouden van roosters kan de app nog veel meer. Hij kan de uren van medewerkers bijhouden via de app. Ook kan de app deze uren aan het einde van de maand automatisch uitbetalen. Verder kan de app de afwezigheid beheren.

Goede website met alles wat je nodig hebt

Als je meer wilt weten over de app en zijn mogelijkheden kan je het beste op de website kijken. Hier staat alles op wat je zoekt. Hij werkt snel en hij zit goed in elkaar. De website is heel duidelijk eveneens als de informatie die erop staat.