28 januari 2022

Origineel geboortekaartje

1 min read

Je eerste kindje komt er aan. Het duurt nog wel een aantal maanden maar je wilt helemaal goed voorbereid zijn. En daar horen ook geboortekaartjes bij. Je kindje wordt een jongetje, dus een origineel geboortekaartje wat toegespitst is op een jongen is wel zo leuk. Kissgeboortekaartjes.nl. kan jou hierbij helpen door je advies te geven. Misschien wil je zelf iets ontwerpen of ga je de eerste foto van de kleine gebruiken. Ben je niet zo creatief dan heeft deze webshop vele mogelijkheden om je te voorzien van allerliefste kaartjes.

Het wordt een jongetje!

De geboortekaartjes die je voor een jongetje kunt uitzoeken zijn stoer en simpel. Het vosje en tijgertje kaartje bijvoorbeeld, zijn opgezet met een lief tekeningetje wat voor een jongensgeboortekaartje precies goed is. Stoer maar ook lief. Ook een mooi voorbeeld van een origineel geboortekaartje zijn de muisjes voetjes. Een verrassend kaartje wat je op een makkelijke manier online kunt bestellen.

Voorzie achter je pc een geboortekaartje van alle gegevens, natuurlijk zonder de geboortedatum en laat er een proefdruk van maken. Je hebt deze binnen een dag in huis. Ben je tevreden, dan kan je na de geboorte de kaartjes bestellen. Bestel je vóór 14.00 uur, dan worden ze die dag nog verzonden en kun jij ze de volgende dag aan familie en vrienden versturen.

Meer verhalen