1 december 2021

Muurstickers geschikt voor buiten

2 min read
muursticker

Wist je dat je een muursticker ook bijvoorbeeld buiten aan kunt brengen op een etalageruit of zelfs in je eigen tuin? Een sticker van folie breng je eenvoudig aan op een vlakke ondergrond als aluminium of kunststof. Voor buiten is deze sticker niet geschikt, wel voor alle andere ruimten in huis of op je werk. Ook voor beurzen zijn de stickers uitstekend geschikt, je maakt direct reclame op een grote oppervlakte voor je dienst of bedrijf. Wat je ook wenst op de sticker, bij plakhetzelf.nl bepaal jij hoe de sticker eruit komt te zien.

muursticker

Maak je eigen teksten voor op de wand

Dat een muursticker alleen uit een afbeelding moet bestaan is niet waar, je kunt je eigen teksten ontwerpen en deze laten maken in stickervorm bij plakhetzelf.nl. De teksten plak je eenvoudig in iedere ruimte die je maar wenst, in de keuken, huiskamer of slaapkamer bijvoorbeeld. Heb je een textiel model bestelt dan hoeft de ondergrond niet perse geheel vlak te zijn, heb je vliesbehang op de muur dan kan je makkelijk de sticker hierop aanbrengen. 

muursticker

Ideaal voor de kinderkamer

In een kinderkamer heb je als snel dat het moeilijk is om iets voor op de muur te vinden. Ontwerp zelf een leuke muursticker of tekst waarbij je uiting geeft aan je pasgeboren kind hoe blij en gelukkig je ermee bent. Natuurlijk kun je dit ook in andere ruimten doen in huis, bij plakhetzelf maak je een combinatie van een tekst en een afbeelding. Desgewenst in contour gesneden, geen randen en een perfect resultaat wat je zelf hebt ontworpen.