Menu Sluiten

Hoe je social media advertering omzet in een clicktrechter!

Ben je op zoek naar een manier om jouw producten of diensten te verkopen via social media adverteren? Ben jij geïnteresseerd in clickfunnels en wil je hier meer over weten? Dan ben je op deze pagina helemaal aan het juiste adres. Met clickfunnels kun je namelijk meer producten verkopen, dan dat je deed zonder. Dit komt omdat je jouw potentiële klanten namelijk meeneemt in een klantreis Uiteindelijk willen ze na het doorlopen hiervan jouw product aanschaffen. Als je het goed doet tenminste. Wil je meer weten over clickfunnels en social media adverteren? Lees dan snel verder om hier achter te komen!

Social media adverteren met een clicktrechter

Een clickfunnel is iets dat is gecreëerd door marketeers om meer producten te verkopen. Het principe hiervan is heel erg simpel: je creëert vertrouwen onderling. Wanneer je immers op een date gaat met iemand, dan vraag je ook niet meteen om te gaan trouwen. Daarom is het aan te raden om geleidelijk te werken aan vertrouwen. Met online marketing krijgen veel mensen advertenties op hun gericht. Om deze reden kan het voorkomen dat deze mensen een beetje ‘koud’ zijn geworden hiervoor. Ze zien de advertenties en klikken makkelijk weg, omdat ze elke dag wel 100 advertenties zien.

Het proces

Met social media adverteren er verschillende manieren om een goede clickfunnel te creëren. Je kan dit namelijk doen door iets te bieden in ruil voor hun aandacht. Veel bedrijven schrijven bijvoorbeeld handige e-book of creëren praktische infographics. Wanneer je dit doet in online marketing kom je serieuzer over en je potentiële klanten zullen eerder geneigd zijn om de hele clickfunnel door te lopen. Het is immers een trechter en hierin is het belangrijk dat ze op het eind komen, zodat ze overgaan tot aankoop. Online marketing en clickfunnels gaan daarom hand in hand.