Menu Sluiten

Digitale transformatie in business

In de wereld van vandaag gaan de technologische ontwikkelingen erg snel. Van nieuwe robots, tot nieuwe machine learning software. Van artificial intelligence, tot advanced analytics. Het bestaat tegenwoordig allemaal. Je kan het zo gek niet bedenken of er is al een technologische ontwikkeling op. In deze wereld van snufjes en pufjes, bestaan er vele banen die hier perfect bij aansluiten. Zoek jij een baan in de digitale wereld? Lees dan snel deze blog verder waar alles wordt beschreven omtrent toffe online jobs.

Een baan als online marketeer

Online marketing is tegenwoordig een vereiste voor ieder bedrijf, organisatie of andere onderneming. Jezelf digitaal promoten vergroot de kans dat jouw bedrijf wordt gevonden en je uiteindelijk meer business binnen haalt. Een Online Marketeer kan dit perfect voor jou doen, omdat het echt een vak apart is. Het vereist specifieke kennis van bijvoorbeeld de Google omgeving. Je raakt eigenlijk nooit uitgeleerd in dit vak en daarom is online marketeer wellicht iets voor jou. Probeer het eens uit door een gratis online Google cursus te volgen.

Data analist

Alle grote bedrijven runnen tegenwoordig op data. Hier halen ze de meeste informatie uit en op basis hiervan maken ze allemaal bedrijfsbeslissingen. Een sterk team van data analisten die data omzetten naar waardevolle informatie is dus vereist. Als jij goed bent in het herkennen van patronen, lichte wiskunde en het leuk vindt om puzzelstukjes op te lossen, dan is data analist echt iets voor jou. Een groot voordeel: het betaalt erg goed, omdat er een grote vraag is naar data analisten. Wil je dat niet worden en ga je toch liever voor online marketeer? Maak je geen zorgen, dat verdient ook erg goed. Je hebt zelfs de kans om voor je zelf te beginnen, hoe tof is dat?! Genoeg inspiratie voor de digitale wereld.