1 december 2021

Deurgordijn ter decoratie

2 min read

Bij woondecoratie denk je al gauw aan een leuke vaas, een schaal, planten, posters, kaarsenhouders, kandelaars, fotolijsten et cetera. Dit zijn allemaal hele leuke woonaccessoires, maar je kunt ook met andere decoratieve items je woning opfleuren. Bijvoorbeeld met een deurgordijn. Dit is een decoratief gordijn wat je mooi in de opening van je deur kunt hangen. Deurgordijnen zijn verkrijgbaar in veel soorten. Je hebt gordijnen met draadjes, touwen en kralengordijnen. Kies een gordijn wat je leuk vindt en wat leuk staat bij de rest van jouw interieur/woning.

Naast dat een deurgordijn leuk is als decoratie, heeft het ook nog het voordeel dat je er ongedierte mee tegen kunt houden. Het is natuurlijk afhankelijk van welk deurgordijn je hebt, maar zolang het een beetje een dicht gordijn is houd je al gauw veel vliegen, muggen en dat soort ongedierte tegen! Daarnaast scherm je met een deurgordijn ook af. Wil je bijvoorbeeld graag je keuken wat meer afschermen van de woonkamer? Misschien omdat je er goed naar binnen kijkt, omdat je de keuken niet zo mooi vindt, of om welke reden dan ook. Een deurgordijn in het kozijn zorgt ervoor dat je de ruimte een beetje afschermt. Je kunt er daarentegen wel gemakkelijk doorheen lopen en het gordijn sluit vaak weer netjes achter je rug. Een deurgordijn wordt bijvoorbeeld ook vaak gebruikt in cafés en restaurants om de keuken enigszins van de zaal af te schermen. Zo voelen de koks en serveersters zich ook niet zo bekeken!

Kralengordijnen in diverse kleuren
Een deurgordijn kun je ophangen in iedere gewenste deuropening. Of het nou je voordeur is, je achterdeur, de deur tussen de keuken en de woonkamer of je slaapkamerdeur. Een kralengordijn is verkrijgbaar in heel veel soorten. Kraalgordijnen met hippe en vrolijke kleurtjes worden veel gebruikt om kinderkamers mee te decoreren. Kralengordijnen met wat neutralere kleuren zie je vaker in de woonkamer of keuken. Het aanbod met deurgordijnen is erg gevarieerd. Je hebt dus een ruime keuze waar je uit kunt kiezen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *