Menu Sluiten

DeLimoSpecialist inschakelen voor een goede entree

Wij hebben laatst de hulp ingeschakeld van het bedrijf DeLimoSpecialist. Als theater hadden wij de grote eer om een grote musical te laten spelen hier. Er zou een grote premiere komen met allemaal bekende acteurs die dan arriveren met limousines en daarna naar binnen gaan om het stuk te gaan spelen. Wij hebben als theater eerder premières gedaan met limousines, maar dit keer wilde het bedrijf waarmee we samenwerken niet mee doen. Dit kwam omdat ze al waren volgeboekt voor een ander groot evenement dat ook die dag speelde.

De enige die ons nog kon helpen was DeLimoSpecialist

Nu moesten we op zoek naar een bedrijf bedrijf, zoals DeLimoSpecialist uit Ede, om nieuwe limousines te regelen. Maar we hadden maar een klein budget, dus we konden niet erg groot uitpakken deze keer. Gelukkig kende iemand van de organisatie nog een bedrijf die ons misschien verder kon helpen met dit probleem. Dit bedrijf was DeLimoSpecialist uit Ede en daar hadden we een afspraak voor gepland. toen we daar aankwamen werden we vriendelijk begroet en gingen we meteen aan de slag om tot een deal te komen. Dit hadden we al snel voor elkaar want het bedrijf was erg vriendelijk en snapte de situatie. 

Alles verliep goed

We konden een paar limousines van hen huren inclusief een chauffeur die de acteurs zou ophalen vanuit hun huis en bij ons voor het theater werden afgezet. Ze hadden een vriendenprijsje van gemaakt, omdat we hen als een sponsor hebben gemaakt voor het theater. We waren in het begin nerveus op de dag van de première, maar alles is goed verlopen en precies zoals de planning. De acteurs hebben ook een fijne rit gehad naar het theater toe en uiteindelijk is het een feestelijk avond geworden. Zonder DeLimoSpecialist, hadden we dit nooit kunnen realiseren en een nieuwe sponsor erbij.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de diensten en producten die dit bedrijf aanbiedt? Bekijk dan eens gerust onze website door via www.delimospecialist.nl voor meer informatie over hoe wij te werk gaan met onze klanten en hoe u gebruik kunt maken van onze diensten.