Menu Sluiten

De perfecte stelling

Sinds kort ben ik mijn eigen onderneming gestart en hiervoor heb ik ook een klein magazijn afgehuurd. Het op de grond zetten van al je producten kan je niet maken en is niet efficiënt, dit is waarom ik dan ook begon met een stelling op maat te kopen. Dit is een stelling waar je zelf je eigen maat kan bepalen waardoor het in bijna alle magazijnen past. In dit artikel ga ik nog meer vertellen over de stellingen op maat zoals de kwaliteit en waarom ze mijn onderneming stukken efficiënter hebben gemaakt.

Kwaliteit

Ik was altijd sceptisch over dingen die op maat worden gemaakt. Dit betekent namelijk dat er bij veel klanten aanpassingen moeten verricht worden wat het productieproces een stuk moeilijker maakt. Echter is bij deze stelling op maat dat niet het geval. De kwaliteit was super goed en ik heb er geen enkel probleem mee gehad. Het fijne is dat ik naast deze stelling niks anders kon vinden. Mijn magazijn is namelijk best klein en geen enkele stelling kon in mijn magazijn staan behalve deze stelling op maat.

Voordeel stelling

Het voordeel van een stelling is dat je meerdere producten per vierkante meter kwijt kan waardoor je veel efficiënter gebruik maakt van je ruimte. Hierdoor kan je je producten ook goedkoper aanbieden en kan je makkelijker concurreren waardoor je winst makkelijk kan stijgen. Een stelling op maat kan je echter ook gebruiken voor huishoudelijk gebruik namelijk in je kamer voor als je een kleine kamer hebt.

Conclusie

Oftewel voor elke klein onderneming is een stelling op maat een redding en ben je een stukken concurrerender. Ook voor in huishoudelijk gebruik is het perfect en kan je er qua ruimte flink op voorruit gaat. De kwaliteit is ook super goed dus vanaf mijn perspectief is dit DE oplossing voor veel mensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *