1 december 2021

De beste wasmachine

2 min read

Heb jij een nieuwe wasmachine nodig, want je wasmachine is stuk of dit is zelfs je eerste wasmachine, dan ben jij op zoek naar de beste wasmachine! Dan zit je bij dit artikel aan het goede adres, we vertellen je meer over de levensduur van een wasmachine, bekende merken, installatie, soorten wasmachine en natuurlijk de beste wasmachine!

Levensduur

Meeste mensen weten dit niet maar een wasmachine heeft een wettelijke levensduur. De levensduur is echter wel afhankelijk van het gebruik van de wasmachine. Hoe vaker je een was draait hoe meer de wasmachine slijt natuurlijk. Maar volgens de wet hoort een wasmachine ongeveer 2 tot 8 jaar mee te gaan.

Soorten wasmachines en Bekende merken

Op de consumentenmarkt zijn er vele soorten wasmachines en bekende merken. Wasmachines komen met bovenlader – dat is een deur aan de bovenkant van je wasmachine. Vaker zijn deze smaller dan de traditionele wasmachine. De traditionele wasmachine die we allemaal kennen heten eigenlijk voorladers, hier zit de deur aan de voorkant. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook was-droogcombinaties, hiermee kan je naast wassen ook je was drogen. 

Een aantal bekende wasmachine merken zijn onder andere AEG, Bosch, Beko, Miele, LG, Samsung, Siemens en Whirlpool.

Installatie

Wanneer je een wasmachine koopt kan je deze laten installeren door de verkoper. Dit is meestal een gratis dienst die de verkoper aanbiedt. Bij sommige bedrijven kan het geld kosten om te installeren, vraag daarom tijdens het kopen over de installatie.

De beste wasmachine

Wat de beste wasmachine is kan eigenlijk niet gezegd worden. Sommigen vinden een bovenlader fijn terwijl andere toch liever een voorlader hebben. Voor kleine appartementen is een wasdroogcombinatie ideaal. Iedereen heeft zijn eigen wensen als het gaat om apparatuur die ze wekelijks en soms wel dagelijks gebruiken. Wat je het beste kan doen is advies vragen bij een expert, dit kan bijvoorbeeld bij debeste.com, zij helpen je graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *