1 december 2021

Auto te water training

2 min read

Het is iedereens nachtmerrie tijdens het rijden: met je auto in het water terecht komen. Veel mensen weten niet wat ze dan moeten doen, maar gelukkig zijn er veel trainingen en cursussen voor te vinden. Zo ook deze auto te water training van G4S veiligheidstrainingen. Het kost weinig tijd en moeite. Binnen een dag leer je wat je moet doen als je auto in het water komt. Je leert hierbij theorie en praktijk. Er wordt zelfs een echte auto in het water geladen en zo kun je in tijdens een echte situatie oefenen.

Theorie en praktijk van de auto te water training

De trainer duurt maar één dag en hierin worden theorie en praktijk besproken. Als eerste wordt theorie besproken. Hier leer je wat je moet doen als je auto in het water terecht komt. Dit kun je dan in praktijk omzetten. Op een locatie voor de auto ter water training wordt via een helling de auto in het water getakeld. Je oefent met twee situaties: als je auto nog boven het water drijft en als je helemaal onder water terecht bent gekomen. Hier zit namelijk een groot verschil tussen.

Handige informatie over de auto ter water training

Omdat de training een specifieke locatie nodig heeft voor de praktijk, wordt de training gegeven op de G4S locatie in Ede. Je betaalt niet veel voor deze training en alle handige informatie, namelijk maar 250 euro. Dan krijg je een dag training, veel theorie en praktijk en weet je na die dag wat je moet doen als je auto in het water terecht komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *